Adsilent vgradni Silent Sistem za klavirje in pianine

Adsilent silent sistem

 

Kako Adsilent deluje

Z AdSilent, lahko igrate svoj klavir v vsakem trenutku. Ko aktivirate silent sistem, boste slišali zvok klavirja samo v slušalkah in z igranjem ne boste motili drugih družinskih članov ali vaših sosedov.

Ko vklopite AdSilent  akustični instrument ne oddaja več zvoka. Zvok, ki ga boste slišali v slušalkah, se ustvari digitalno. Pod tipkovnico se namesti optični senzor, ki skenira gibanje posameznih klavirskih tipk. Optični senzor zazna hitrost udarca na tipko in prenaša podatke v kontrolno okence, ki nato predvaja ustrezen ton v slušalke-po enakem načelu kot digitalni klavir. Zvok, ki ga slišimo v slušalkah, je ustvarjen na podlagi zvočnega posnetka akustičnega klavirja. Glavna prednost tega sistema je dejstvo, da lahko igrate akustični instrument, kot tudi digitalni, glede na vaše trenutne potrebe.

 

Adsilent je trenutno najnaprednejši silent system na trgu za vgradnjo tihih sistemov za pianine in klavirje. Razvil ga je Andreas Dütz , ki ima več kot 20 let izkušenj z razvojem tihih sistemov za klavirje, skupaj s skupino strokovnjakov na Japonskem in v Evropi.

Z adsilentom je veliko možnosti

Odličen zvok klavirja z 9 vzorčnimi plastmi in 128 dinamičnimi nivoji, ki so jih posneli evropski strokovnjaki. Senzorji za tipke in pedala. Senzorji, ki niso primerljivi s svojimi prostorskimi zahtevami in visoko natančnostjo. Sodobne funkcije, kot so vgrajeni Bluetooth MIDI ** in brezžično upravljanje prek aplikacije, so res edinstvene.

Doma

Z Adsilent sistemom lahko igrate in vadite kadarkoli – podnevi ali ponoči. Vaših družinskih članov in sosedov ne boste več motili pri njihovih dnevnih aktivnostih ali med spanjem ponoči.

Snemanje in predvajanje

Želite posneti svoje igranje in poslati svojim prijateljem, sorodnikom ali učiteljem. Nudi vam tudi možnost nadalje digitalne obdelave. Posnetke lahko uporabite neposredno z aplikacijo. Priključite adsilent neposredno preko kabla v računalnik ali stereo sistem.

Idealno za učenje

V glasbeni šoli lahko hkrati vadi več učencev. Učenci lahko vaje posnamejo in predvajajo učitelju. Predvajane vaje lahko učenci poslušajo prek slušalk. Učitelj klavirja lahko kadar koli priklopi druge slušalke in posluša svojega učenca.

Smartphone-App

Adsilent ponuja različne možnosti nadzora. Z njim lahko upravljate s pritiskom gumbov na klavirju ali neposredno iz mobilnega telefona prek povezave Bluetooth. (Aplikaciji Apple iOS in Androids sta na voljo brezplačno)

 

adsilent keyboard
adsilent MIDI
adsilent smarthphone app
adsilent

 

 

Tehnične specifikacije:

 • Silent-System je na voljo za namestitev v pianino ali klavir
 • Povezava z računalnikom
 • 10 demo skladb
 • Metronom
 • Knjižnica z zvoki 127 inštrumentov (5 x klavir, 4 x el. klavir, 1 x čembalo, 1 x cerkvene orgle, 8 drugih zvokov orgel)
 • 88 senzorjev tipk

 

 • 3 senzorji za pedala
 • Povezava z aplikacijo, ki je na voljo za naprave Android in iOS
 • Sodobne funkcije, kot so vgrajeni Bluetooth MIDI in brezžično upravljanje preko aplikacije
 • 2 izhoda za slušalke; 3,5 mm stereo priključek, USB MIDI
 • Zmogljivost snemanja do 10 skladb