Klavirji

Klavir

KLAVIR je glasbilo s tipkami. Razvil se je iz čembala, spineta in njima podobnih glasbenih instrumentov. Za koncertni klavir obstaja tudi nemški izraz Flügel, (ker spominja na krilo, perut). Klavir je eden izmed najbolj priljubljenih glasbenih inštrumentov na svetu. Pogosto se uporablja za klasično glasbo, jazz glasbo, solo nastope in komorno glasbo. Zelo priljubljen je tudi za komponiranje in vaje.

*Klavirje najdemo na številnih koncertnih odrih, dvoranah, glasbenih šolah in tudi v domovih naprednih pianistov. V kolikor iščete “pokončni klavir” oz. PIANINO, sledite povezavi TU.

Naši partnerji

V našem velikem razstavnem salonu lahko izbirate med klavirji in pianini najboljših evropskih in svetovnih blagovnih znamk ter iz širokega izbora modelov, ki ustrezajo zahtevam pianistov na vseh ravneh, od začetnikov do profesionalnih pianistov.

Smo ekskluzivni prodajni zastopnik za Slovenijo za znamke: Kawai, Petrof, Bosendorfer in Schimmel ter dolgoletni partner znamke Yamaha. Zato vam lahko jamčimo najnižje cene novih klavirjev in pianinov v Sloveniji.

Poleg zastopanih uvažamo tudi klavirje nekaterih drugih znamk. Pri nakupu klavirja višjega cenovnega in kakovostnega razreda poskrbimo, da izberete instrument neposredno od proizvajalca.

 

Ob nakupu klavirja ali pianina vam ponujamo strokovno svetovanje z več kot 30-letnimi izkušnjami. Nudimo vam:

  • ugodni nakupni pogoji – popust na takojšnje plačilo,
  • možnost nakupa v obrokih (do 24 obrokov)
  • brezplačna dostava v vašo sobo kjerkoli v Sloveniji,
  • brezplačno 1. uglaševanje garancija,
  • dostava v največ 3 dneh za instrumente na zalogi, po naročilu pa v največ 90 dneh
  • za nove klavirje in pianine zagotavljamo najnižje cene priznanih blagovnih znamk Fazioli, Yamaha, Kawai, Petrof, Schimmel in Bösendorfer
  • v naši ponudbi tudi rabljeni klavirji.

Spodaj si lahko ogledate našo ponudbo klavirjev. Za vsa vprašanja in nasvete smo vam na voljo na KONTAKT

Ponudba

Cena

Category +